15/8/17

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ -ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ "ΛΕΧΑΙΝΑ, Ο ΤΟΠΟΣ ΤΑ ΣΠΙΤΑ"


Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην  προχθεσινή εκδήλωση-γιορτή  για τα 30 χρόνια από την έκδοση του βιβλίου "ΛΕΧΑΙΝΑ, ο τόπος τα σπίτια" των εκδόσεων "εκ παραδρομής " της Πολιτιστικής Ομάδας Φράγμα, που έγινε στον υπαίθριο χώρο του Σιδηροδρομικού. Σταθμού Λεχαινών.

Συγκινημένες οι δύο πρωταγωνίστριες αυτού του βιβλίου , η λαογράφος Ελένη Ψυχογιού που έγραψε τα κείμενα και είχε την ευθύνη της έρευνας και η γραφίστρια- σχεδιάστρια Σωσώ Κατσούφη-Σεβδαλή που είχε την καλλιτεχνική επιμέλεια της έκδοσης, μίλησαν για την  πρωτοβουλία τους εκείνη και  θυμήθηκαν ωραίες και δύσκολες στιγμές της πρώτης έκδοσης
 Με θερμά λόγια για την έκδοση αυτή μίλησε σε σύντομη παρέμβασή της στο τέλος η δημοσιαογράφος και συγγραφέας Ελένη Σκάβδη..Εκ μέρους της Ομάδας την εκδήλωση παρουσίασε ο Διονύσης Κράγκαρης.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης αυτής κυκλοφόρησαν σε ψηφιακή ανατύπωση 100 αντίτυπα του βιβλίου που παρουσιάστηκαν μαζί με άλλες εκδόσεις της Ομάδας.

Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΉ ΟΜΑΔΑ ΦΡΑΓΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ

 Η Πολιτιστική Ομάδα Φράγμα ευχαριστεί θερμά όλους/ες όσους/ες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της να γιορτάσουμε μαζί τα τριάντα χρόνια από την έκδοση του βιβλίου "ΛΕΧΑΙΝΑ, ο τόπος τα σπίτια". Ο χώρος του Σιδηροδρομικού Σταθμού γέμισε από κόσμο που ήλθε όχι μόνο από τα Λεχαινά αλλά και πολλές άλλες πόλεις του Νομού.

Για όσους δεν μπόρεσαν να έλθουν και θέλουν να προμηθευτούν το βιβλίο, που υπάρχει ακόμη σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων , μπορούν να γράψουν στη διεύθυνση: Πολιτιστική Ομάδα Φράγμα, ΤΚ 27053 Λεχαινά, ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση dionkrag@yahoo.gr για να τους σταλεί ταχυδρομικώς με αντικαταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: