28/7/17

30 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ- Η ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΤΥΠΩΣΗ ΕΝΟΣ ΒΙΒΛΙΟΥ- Κυριακή 13 Αυγούστου 2017 , ώρα 8,30 μμ, στο ΚΑΦΕ-ΟΣΕ ΛΕΧΑΙΝΩΝ
Δημόσια  υπαίθρια εκδήλωση για τη συμπλήρωση  30 χρόνων από την έκδοση του βιβλίου "ΛΕΧΑΙΝΑ, ο τόπος τα σπίτια"   οργανώνει την Κυριακή 13 Αυγούστου, ώρα 8,30μμ στο καφέ-ΟΣΕ Λεχαινών, η Πολιτιστική Ομάδα Φράγμα.
 Με την ευκαιρία της επετείου και της εκδήλωσης, το βιβλίο ανατυπώθηκε σε 100 αντίπυπα με χρημαυοδότηση του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης. Οπως μας δήλωσαν εκπρόσωποι της Ομάδας " θεωρήσαμε χρήσιμο να συμμετέχει στην επέτειο αυτή και ο τοπικός Δήμος που είχε συμβάλλει στην πρώτη έκδοση. Σε αντάλλαγμα ο Δήμος θα λάβει 50 από τα 100 αντίπυπα για να τα διαθέσει για διάφορες ανάγκες του (βιβλιοθήκες, δώρα κλπ). Η δαπάνη για την ανατύπωση ανέρχεται στο ποσό των 477 ευρώ."
Στο χώρο της εκδήλωσης στην οποία θα μιλήσουν οι συντελεστές της έκδοσης Ελένη Ψυχογιού (έγραψε τα κείμενα) και Σωσώ Σεβδαλή (είχε την καλλιτεχνική επιμέλεια)  και η αρχιτέκτων και τ.βουλευτής Νίκη Φούντα, θα υπάρχει έκθεση βιβλίου των εκδόσεων "εκ παραδρομής" της Πολιτιστικής Ομάδας ενώ θα προβληθεί πλούσιο υλικό από σχετικό με το βιβλίο και την έκδοσή του.
Η Πολιτιστική Ομάδα Φράγμα καλεί όλους τους πολίτες να παρακολουθήσουν την εκδήλωση.Ιδιαίτερες προσκλήσεις δεν θα σταλούν.

 ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

Η πρώτη έκδοση του βιβλίου έγινε τον Αύγουστο του 1987 από τις εκδόσεις "Εκ παραδρομής" της Πολιτιστικής Ομάδας Φράγμα και παρουσιάστηκε στο τότε Δημαρχείο Λεχαινών.-.
ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ:
Ερευνα-Κείμενα: Ελένη Ψυχογιού
Καλλιτεχνική επιμέλεια- μακέτες: Σωσώ Κατσούφη- Σεβδαλή
Εικόνα εξωφύλλου: Ο πίνακας "Λεχαινά" της Γεωργίας Σεφερλή
Μακέτα εξωφύλλου: Σωσώ Κατσούφη-Σεβδαλή
Εκτύπωση:Αφοί Βεσκούκη Ο.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: