22/9/09


ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΗΣ «ΜΟΡΦΩΤΙΚΉΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΕΧΑΙΝΩΝ, Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΚΑΒΙΤΣΑΣ»

Με μεγάλη συμμετοχή παλιών και νέων μελών πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα 21/9, η γενική συνέλευση του ιστορικού πολιτιστικού συλλόγου «Μορφωτική Ενωση Λεχαινών, ο Ανδρέας Καρκαβίτσας».
Για τη νέα πορεία του συλλόγου μίλησαν τα περισσότερα μέλη και κατατέθηκαν προβληματισμοί, ιδέες και προτάσεις για τη λειτουργία του κάτω από τις σημερινές συνθήκες.
Μεταξύ των άλλων αποφασίσθηκε να γίνει ένα μεγάλο αφιέρωμα για την πρώτη περίοδο του συλλόγου (1971-1997), ενώ ομόφωνη ήταν η απόφαση της ΓΣ για το κληροδότημα Πονήρη, για το οποίο θα ζητηθεί η υλοποίησή του σε συνεργασία με τον Δήμο Λεχαινών και την ΕΠΟΠ, που είναι οι δύο άλλοι συγκληρονόμοι.
Για την υλοποίηση του κληροδοτήματος έχουν γίνει προκαταρκτικές ενέργειες από ομάδα πολιτών που είναι και μέλη του συλλόγου σε συνεργασία με μεγάλο αρχιτεκτονικό γραφείο της Αθήνας.
Στο τέλος διεξήχθη μυστική ψηφοφορία και εκλέθηκε το νέο ΔΣ που το αποτελούν οι Μαργαρίτα Αργυράκη, Πίτσα Σεφερλή, Νίκη Λαϊνά, Αλεξάνδρα Παναγιωτοπούλου, Γιώργος Καρδιανός, Θανάσης Κεφάλας και Αλέξανδρος Σπηλιάδης. Το ΔΣ θα συγκροτηθεί σε σώμα εντός της εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: