1/2/09

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ κ.Γ.ΚΑΜΙΝΗ για την προστασία των δικαιωμάτων των πολιτών


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 31/1 στο δημαρχείο των Λεχαινών η ομιλία του Συνήγορου του πολίτη καθηγητή κ.Γ.Κομίνη.
Ο κ.Γ.Καμίνη έκανε μια ιστορική αναδρομή στην κατάκτηση των δικαιωμάτων των πολιτών και έδωσε πολύ χρόνο στο ακροατήριο να θέσει διάφορα επίκαιρα ερωτήματα όπως για το μεταναστευτικό ζήτημα, το πανεπιστημιακό άσυλο, τις διαδηλώσεις και τη συμπεριφορά της αστυνομίας.
Η όλη εκδήλωση,στην οποία παραβρέθηκαν ο Νομάρχης Ηλείας και οι δήμαρχοι Βουπρασίας και Λεχαινών, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό που την παρακολούθησε με αμείωτο ενδιαφέρον για την απλότητα και την σαφήνεια με τις οποίες διατύπωσε τις θέσεις του ο κ. Καμίνης σε όλα τα ζητήματα που ανέπτυξε.
Καταλήγοντας επιγραμματικά ο κ.Καμίνης διετύπωσε την άποψη ότι πολλές από τις κακοδαιμονίες της δημόσιας ζωής οφείλονται στην πλημμελή εκπαίδευση και στην κατάσταση της δημόσιας παιδείας που σήμερα αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα.
Η ομιλία αυτή οργανώθηκε από την "Πολιτιστική Ομάδα Φράγμα" στα πλαίσια των μηνιάτικων εκδηλώσεων της που φέτος έχουν τον γενικό τίτλο "Κοινωνία και Περιβάλλον".

Δεν υπάρχουν σχόλια: